• Programare
  • +40 741 151 659

Adresa

Piața Eroilor Revoluției Nr.5
Loc. Satu Mare
Cod:440117

Contactează-ne

Sună : +40 741 151 659

Email: cabinet@kinetoterapie-monthera.ro

Te aşteptăm

  • Luni - Vineri 8.00 - 20.00
  • Sâmătă -Duminică Închis

SERVICII KINETO MONTHERA

01

Terapia Vojta

Terapia Vojta se adreseaza prematurilor, nou nascutilor cu risc, copiilor, adolescentilor și adultilor cu tulburari neurologice, de postura sau probleme ortopedice.
Detalii
04

Analiză postruală

Centrul Monthera este dotat cu un aparat avansat de analiza posturala Global Postural System.
Detalii
07

Terapie prin elongaţie

Elongatia coloanei vertebrale este o tractiune in ax a diverselor regiuni ale coloanei cu scopul de a scade presiunea intervertebrala, ajutand la realinierea coloanei.
Detalii
02

Terapia Yumeiho

Masajul terapeutic japonez sau Terapia Yumeiho consta in aplicarea metodica a unui ansamblu complex de procedee manuale si exercitii fizice in scopul restabilirii echilibrului
Detalii
05

Kinetoterapie

Kinetoterapia se foloseşte pentru recuperarea medicală somato-funcţională şi constă într-un ansamblu de tehnici şi metode având în centru exerciţiul fizic.
 Detalii
03

Rockford kinesiology
concept

Conceptul ROCKFORD KINESIOLOGY este o tehnica completa de mobilizare a tesuturilor moi, ce imbina utilizarea de instrumente de inox, tehnici de cupping
Detalii
06

Kinesio taping

Kinesio taping este o tehnica de bandajare, uitilizata cu succes în recuperarea medicala. Aplicarea benzilor kinesiologice prin kinesio taping pe regiuni.
Detalii

SOLICITA O PROGRAMARE PENTRU EVALUARE SI RECUPERARE

Cu biletul de trimitere de la medicul specialist, cu evaluarea de specialitate din centrul nostru, vom personaliza programul de  prevenție, profilaxie, recuperare și refacere.

START UP PLUS N.V. ID 103946

Image